Юридична компанія «ПІК»

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Я, (надалі «Клієнт»), виступаючи в якості суб’єкта персональних даних, надаю ТОВ Товариство з обмеженою відповідальністю «Перший інвестиційний клуб» (надалі ТОВ «ПІК»):

1. Згоду на обробку ТОВ «ПІК» моїх персональних даних, тобто вчинення таких дій: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, розповсюдження (у тому числі передачу), знеособлення, блокування, знищення персональних даних з наступною метою:

• прийняття ТОВ «ПІК» рішення щодо виконання послуг;

• надання мені пропозицій продуктів і послуг ТОВ «ПІК»;

• надання мені знижок і пільгових умов надання послуг;

• аналіз моїх даних та моє обслуговування як Клієнта ТОВ «ПІК»;

• просування послуг ТОВ «ПІК»;

• отримання мною фінансової інформації;

• з іншою метою, що не суперечить Закону України «Про захист персональних даних» (надалі «Закон»).

2. Перелік персональних даних, на обробку яких я надаю згоду:

• прізвище, ім’я та по батькові;

• ідентифікаційний номер платника податків та паспортні дані;

• номер мобільного телефону;

• адреса електронної пошти;

• інша інформація, що надається мною ТОВ «ПІК» та підпадає під визначення персональних даних.

3. Обсяг та зміст персональних даних, що підлягають обробці ТОВ «ПІК» визначається відповідно до Закону.

4. Фактом погодження та надання цієї Згоди є проставлення мною відмітки у електронній формі під цією Згодою, що є підтвердженням того, що я, як суб’єкт персональних даних, надаю Товариство з обмеженою відповідальністю «Перший інвестиційний клуб» згоду на обробку та використання своїх персональних даних беззастережно і без обмежень відповідно до вимог Закону. У процесі обробки ТОВ «ПІК» має право передавати отримані персональні дані третім особам (включаючи, але не обмежуючись, бюро кредитних історій, банківським установам, фінансовим установам, органам державної влади, операторам мобільного зв’язку, будь-яким третім особам, з якими ТОВ «ПІК» перебуває в договірних відносинах або може в них увійти в майбутньому), за умови дотримання такими третіми особами конфіденційності та безпеки Персональних даних.

5. ТОВ «ПІК» здійснюватиме обробку Персональних даних з використанням засобів автоматизації, а також без використання таких засобів.

6. Згода на обробку персональних даних надається строком на 5 (п’ять) років з дати її надання, або на інший строк, якщо такий передбачений законодавством.

7. Підтверджую, що я проінформований (а) про свої права як суб’єкта персональних даних, визначених Законом України «Про захист персональних даних», метою обробки даних, а також про той факт, що мої персональні дані включені до бази персональних даних «Клієнти», власником якої є ТОВ «ПІК» і, у зв’язку з цим, я не потребую подальшого письмового інформування про вказані вище обставини та інші дії, які можуть бути вчинені з моїми персональними даними.

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ ДАНИХ

Також надаю згоду на оброблення та передачу операторами мобільного зв’язку ТОВ «ПІК» телекомунікаційних даних, зібраних стосовно номерів телефонів вказаних в заявці.

Реквізити:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Перший інвестиційний клуб» Місцезнаходження: 04071, м. Київ, вул. Ярославська, 56А, кімната 3

Контактні телефони: +38 095 150 05 01; + 38 097 050 05 01

Код ЄДРПОУ 41058345

Аналітичний номер рахунку : 26003924870371.980

IBAN : UA473204780000026003924870371

Валюта рахунку: гривня

Платник податків на спрощеній системі оподаткування, група 3, не платник ПДВ.



Оставить заявку

Постав запитання прямо зараз

    5 star review  Оплатил 500 грн. Попросил провести консультацию в мессенджере, потому как не всегда удобно говорить по телефону. В течении двух дней ответили на все интересующие меня вопросы. Остался доволен, рекомендую.

    thumb paskivka
    03.02.2022

    5 star review  Благодарю компанию "Пик" и особенно Алёну Валерьевну за её профессионализм и подход к клиентам! Помогла решить проблемы с кредитами. Очень грамотный юрист!

    thumb Лора
    11.01.2022

    5 star review  Огромное спасибо компании за поддержку и предоставленные услуги. Порекомендовали друзья, теперь рекомендую я! Доверяйте решение своих проблем профессионалам из ЮК "ПИК"! Это того стоит!

    thumb Оксана Ефименко
    11.01.2022

    5 star review  Внимательно подошли к решению проблемы. Огромное спасибо Илоне. Проблема решена, буду рекомендовать всем знакомым.

    thumb Светлана Садыкова
    08.12.2021

    5 star review  Компания профессионалов. Особенно Виктория. Всё на высшем уровне, оперативно. Не бойтесь, реально закрывают вопросы. Спасибо большое! Рекомендую, если у вас есть проблемы.

    thumb Ярослав Базичев
    08.11.2021

    5 star review  Огромное спасибо юредической компании "ПІК" за помощь в решении проблемы. Юрист компании, Алёна Валериевна своей компетентностью произвела огромное впечатление. Вопрос решился в считанные часы. Всё было так быстро, и к тому же решение было самым удобным для меня. Очень, очень благодарна. Жалею что не обратилась к вам сразу. Могла с экономить и время и финансы. Ещё раз спасибо.

    thumb Надежда Слесаренко
    04.10.2021

    5 star review  Добрый день. Хочу выразить благодарность юристу Савельеву Алексею за грамотную юридическую помощь в решении вопросов. Быстро и квалифицированно решает вопросы с задолженностью по кредитам. Огромное спасибо!!! Рекомендую обращаться в компанию за помощью.

    thumb Галина Татаренко
    04.10.2021

    5 star review  Выражаю огромную благодарность компании "ПИК", особенно юристу, которая вела моё дело Анастасии. Помогла решить вопрос за неделю, который тянулся уже пол года. Развития, успеха Вам и компании. И благодарных клиентов, это лучшая оценка Вашей работе))

    thumb Дарья Прудникова
    01.10.2021

Коментарі

Залишити коментар

Залишити відповідь
З Вами зв'яжеться експерт компанії “ПІК”


    Натискаючи кнопку «Зв'язатися» ви підтверджуєте свою згоду з офертою
    Оплатити послугу


    грн